VIZIJA IN POSLANSTVO

Visoko strokovno znanje in kvalitetne storitve. Poslanstvo podjetja REVIDERA je, da ponudi poslovnim partnerjem učinkovite storitve, ki so v skladu z lokalnimi zakoni kot tudi mednarodnimi strokovnimi standardi. Kvalitetne storitve podjetja REVIDERA zagotavljajo zanesljivo oporo poslovnim partnerjem za hitre in varne odločitve. Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja.


Vrednote podjetja so:
1
ZANESLJIVOST
2
KVALITETA
3
UČINKOVITOST
4
ZNANJE
5
IZKUŠNJE
6
POŠTENOST
7
PARTNERSTVO
Smo družba, registriranih za izvajanje revizijske dejavnosti v Sloveniji, vpisani v register revizijskih družb pri Slovenskem inštitutu za revizijo dne 11. aprila 2004 pod številko vpisa RD-A-070/05.

Od dneva vpisa dalje izvajamo storitve revidiranja. Začeli smo zbirati strokovno ekipo sodelavcev izmed strokovnjakov zaposlenih pri računovodskih in analitskih opravilih v različnih gospodarskih podjetjih in računovodskih servisih.
PARTNERJI

Podjetje Revidera računovodstvo d.o.o. se že vrsto let ukvarja z računovodskimi storitvami. V vseh teh letih so si pridobili veliko znanja s področja pravnih subjektov, javnih zavodov, šol in samostojnih podjetnikov.

spletna stran: www.revidera.si/racunovodstvo

Podjetje Čista energija, d.o.o., je mlado podjetje, katere namen se je uveljaviti na slovenskem trgu s produkti iz obnovljivih virov.Namen organizacije Čista energija, d.o.o. je končnemu kupcu ponuditi celovito storitev izvedbe lastne sončne elektrarne.

spletna stran: www.c-energija.si
KORISTNE INFORMACIJE
SIR
Uradni list
ANZ
Zveza rač. fin. in revizorjev Slovenije
Družba za revizijo, računovodstvo
in podjetniško svetovanje
Tomažičeva ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica
T. +386 2 81 85 471 F. +386 2 81 85 466
E. info@revidera.si S. www.revidera.si
F. facebook/revideradoo
Vse pravice pridržane, 2014. Revidera d.o.o. Izdelava: WEB3