O NAS

VISOKO STROKOVNO ZNANJE IN KVALITETNE STORITVE.
Poslanstvo podjetja REVIDERA je, da ponudi poslovnim partnerjem učinkovite storitve, ki so v skladu z lokalnimi zakoni kot tudi mednarodnimi strokovnimi standardi. Kvalitetne storitve podjetja REVIDERA zagotavljajo zanesljivo oporo poslovnim partnerjem za hitre in varne odločitve. Z združevanjem in nadgrajevanjem posebnih strokovnih znanj zagotavljamo interdisciplinarni pristop k projektom in s tem povečujemo učinkovitost svojega delovanja..

VISOKI PROFESIONALNI STANDARDI
Podjetje REVIDERA pri svojem delu uporablja visoke profesionalne standarde in svojim poslovnim partnerjem na tej osnovi ponuja prvovrstne storitve.


Vrednote podjetja so:
1
ZANESLJIVOST
2
KVALITETA
3
UČINKOVITOST
4
ZNANJE
5
IZKUŠNJE
6
POŠTENOST
7
PARTNERSTVO
Smo družba, registriranih za izvajanje revizijske dejavnosti v Sloveniji, vpisani v register revizijskih družb pri Slovenskem inštitutu za revizijo dne 11. aprila 2004 pod številko vpisa RD-A-070/05.

Od dneva vpisa dalje izvajamo storitve revidiranja. Začeli smo zbirati strokovno ekipo sodelavcev izmed strokovnjakov zaposlenih pri računovodskih in analitskih opravilih v različnih gospodarskih podjetjih in računovodskih servisih.
PARTNERJI

Podjetje Revidera d.o.o. se že vrsto let ukvarja z revizijskimi storitvami. V vseh teh letih so si pridobili veliko znanja s področja pravnih subjektov, javnih zavodov, šol in samostojnih podjetnikov.

spletna stran: www.revidera.si/revizija

Podjetje Čista energija, d.o.o., je mlado podjetje, katere namen se je uveljaviti na slovenskem trgu s produkti iz obnovljivih virov.Namen organizacije Čista energija, d.o.o. je končnemu kupcu ponuditi celovito storitev izvedbe lastne sončne elektrarne.

spletna stran: www.c-energija.si
KORISTNE INFORMACIJE
SIR
Uradni list
ANZ
Zveza rač. fin. in revizorjev Slovenije
25 let tradicije
REVIDERA RAČUNOVODSTVO, družba
za opravljanje računovodskih,
davčnih in finančnih storitev d.o.o.,
Tomažičeva ulica 4, 2310 Slovenska Bistrica
T. +386 2 81 85 471 F. +386 2 81 85 466
E. racunovodstvo@revidera.si
S. www.revidera.si/racunovodstvo
facebook/revideradoo
Vse pravice pridržane, 2014. Revidera d.o.o. Izdelava: WEB3